avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Coproprietate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Coproprietate

buna ziua,
Sunt pers cu handicap accentuat(II) si am o nelamurire in privinta impozitelor locale. In Codul fiscal este prevazut ca proprietarul sau copropretarul plateste impozit pe partea lui. La apartament sunt trecut si eu si sotia pe factura. Am un autoturism cumparat pe factura doar pe numele meu. In acest caz (fara o explicatie decenta) fiscul ma considera coproprietar. Este bine sa ma impuna si aici coproprietar?
Va multumesc!
Toate bunurile cumparate in timpul casatoriei sunt bunuri comune ale dvs. si ale sotiei chiar daca pe actul de dobandire este mentionat doar numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directia taxe si impozite pincguinul pincguinul Buna ziua, Acum 14 ani s-a deschis rol pe baza unui contract de vanzare - cumpare avand ca proprietar persoana X. In urma cu aproximativ 4 - 5 ani rolul ... (vezi toată discuția)
Executare silita emoke1 emoke1 Buna ziua, am o intrebare; daca sotia mea inainte de căsătorie a avut o firma care avea datorii si acum a primit de la finante titlu executor , întrebarea ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal imobil sandman sandman M-am lovit de o situatie ciudata si am nevoie de ajutor. Sotia mea este proprietarul unui apartament care e dobindit in timpul casatoriei. Rolul unic de la ... (vezi toată discuția)