avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Anul trecut am facut o refinantare la o banca. Am inceput sa achit din rate, pana la un moment dat cand am fost nevoita sa ma mut. Ulterior a avut loc si decesul tatalui meu, cheltuieli foarte mari. Am incercat sa ajung la zi cu ratele, dar banca pune presiuni f mari. Am ajuns si eu sa ma imbolnavesc. Atata timp cat fac eforturi si dorind sa imi achit datoria, depunand in fiecare luna sume de bani, banca poate sa ma execute silit?


Mi-au trimis mesaj cei de la Brd ca doresc rezolvarea amiabila si ca sint supusa executarii silite. I-am contactat mi-au raspuns ca nici un operator nu este liber si ca ma vor contacta ei. Sint foarte speriata de aceasta situatie. Cu un deces proaspat in familie, m-am imbolnavit si eu din cauza presiunilor lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita vishu vishu Buna ziua, Pentru un credit de nevoie personale contractat in 2021 de aproximativ 103000 lei, din care au mai ramas aproximativ in jur de 85000 de lei (ratele ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre executare geta6 geta6 In cazul unei datorii la banca neachitata , executorul trebuie sa treaca prin tribunal? Se primeste vreo citatie? (vezi toată discuția)
Executare silita Arisandy Arisandy Am contractat un credit ipotecar in 2008 la o banca, am platit 1 an de zile cite 1000 lei pe luna, iar in conditiile in care ni s-au redus sporurile din ... (vezi toată discuția)