avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... autorizare isu
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

autorizare isu

Am finalizat o pensiune de curand. Nu am inceput activitatea din cauza ca acum lucram la dosarele ptr autorizare isu. As putea sa incep activitatea fara aceasta autorizatie, fara sa primesc amenda de la ei? Am avut control o data si din cauza ca plansele nu corespundeau in totalitate cu realitatea, am primit refuz. Acum am facut acel releveu, dar mai dureaza pana voi avea raspunsul lor.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:15, 25 Martie 2016
Nu puteti incepe activitatea fara a risca amenzi contraventionale pana nu obtineti autorizatia PSI -SU.
Legea nr.307/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, privind apararea impotriva incendiilor mentioneaza:
-art.19 Administratorul sau conducãtorul institutiei, dupã caz, are urmãtoarele obligatii principale:
c) sã solicite si sã obtinã avizele si autorizaþiile de securitate la incendiu, prevãzute de lege, si sã asigure respectarea conditiilor care au stat la baza eliberãrii acestora; în cazul anulãrii avizelor ori a autorizatiilor, sã dispunã imediat sistarea lucrãrilor de constructii sau oprirea functionãrii ori utilizãrii constructiilor sau amenajãrilor respective;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este responsabil cu su intr-o locatie inchiriata? larisalaly larisalaly O societate comerciala(cu 45 de salariati) isi desfasoara activitatea intr-o cladire inchiriata de la alta societate-proprietar al cladirii, Cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contraventia continua la lipsa autorizatie de securitate la incendiu anghelioniulian anghelioniulian daca o persoana juridica nu are autorizatiei si ea functioneaza. ce fel de fapta contraventionala constituie? 1. continua sau continuata. 2. daca il ... (vezi toată discuția)
Aviz isu cristian A. cristian A. Buna ziua. Am inchiriat un spatiu de 30mp pentru un cabinet de intretinere corporala , intr-o cladire p+2,in care cladire,la parter,exista un magazin care ... (vezi toată discuția)