avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Scrisoarea de garantie bancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Scrisoarea de garantie bancara

Am fost anuntata ca-mi va fi executata scrisoarea de garantie bancara. Sunt de acord cu suma si as vrea s-o platesc, pt a nu-mi fi executata scrisoarea (pt a nu avea incident de plata). Cum as putea sa evit executarea scrisorii?

Alte discuții în legătură

Problema cu o scrisoare de garantie bancara vlaika ionela florina vlaika ionela florina Va rog sa-mi dati un sfat! Reprezint o societate si am semnat un contract de vanzare cumparare de produse de constructie cu o firma din Spania. Acestia, ... (vezi toată discuția)
Sgb si procedura insolventei manea 2 manea 2 m-am inscris la masa credala a debitorului X cu o creanta provenita dintr-un contract garantat cu scrisoare de garantie bancara. Pot acum sa execut SGB si ... (vezi toată discuția)
Taxa bancara a scrisorii de garantie hollyc hollyc buna ziua in calitate de presedinte al comitetuli executiv al asociatiei de propietari am incheiat un contract de administrare cu o firma de profil in urma ... (vezi toată discuția)