avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen de apel

buna ziua!
In cat timp pot face apel la sentinta instantei de fond? posibil sa nu fiu in tara la momentul pronuntarii sentintei instantei de fond, vreau sa stiu ce termene sau zile am ca sa pot face apel la curtea de apel, aparator am avut un avocat din oficiu si nu am reusit sa sa iau legatura ce dansu.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:09, 28 Martie 2016
Nu ati mentionat ce speta este, civil, penal, ce obiect are .Termenul de apel este diferit. si curge de la momente diferite.
drept penal, contrab cu tigari, inst de fond tribunalu
Termenul de apel este de 10 zile de la comunicarea copiei minutei si se depune la instanta a carei hotarare se ataca ( la tribunal in cazul dvs.)
Dupa motivarea hotararii si comunicarea acesteia, dosarul va fi inaintat instantei superioare pentru judecarea apelului.
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
multumesc mult
Dacă hotărârea s-a pronunțat și nu va convine puteți declara apel acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de apel sampadri sampadri Buna ziua, In urma pronuntarii unei sentinte civile avand ca obiect acordarea unor drepturi salariale, definitiva si executorie de drept, cu termen de apel de ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Daca : - Obiectul DODARULUI este : \" constatare nulitate act\" - Materia juridica : \" Contencios administrativ si fiscal \" ... (vezi toată discuția)
Dupa pronuntare ce urmeaza ? azi112010 azi112010 As avea si eu urmatoarele intrebari: - cum aflu ce se dispune la pronuntare (ni s-a spus ca in 5 zile) ? - dupa pronuntare, in cazul in care ceva nu este ... (vezi toată discuția)