avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune, hartuire, ordin de protectie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune, hartuire, ordin de protectie

buna ziua, acum 2 luni am fost agresata intr-un loc public, iar de atunci sunt hartuita, individul ma ameninta si ma urmareste zilnic, am facut o plangere penala pt agresiune si hartuire la Parchet,dar politia mi-a spus ca nu se poate face mare lucru impotriva agresorului, dat fiind faptul ca agresorul mi-a dat o palma. As dori sa stiu de unde pot obtine un ordin de restrictie impotriva acestui individ.multumesc
Cel mai recent răspuns: Oana ..oana , utilizator 11:27, 24 Noiembrie 2016
Vorbiti cu procurorul de caz si prezentatii exact situatia, poate dispune o masura preventiva.
Am cerut de la judecatorie o cerere privind emiterea ordinului de protectie. As dori sa stiu daca acesta este valabil si in cazul in care agresorul nu face parte din familie.multumesc!
Nu este posibil.
Încercați sa insistați pe infractiunea de hartuire dacă exista o plângere penala în acest sens.
Nu va fi arestat preventiv.
Dacă aveți avocat angajat sa va ajute sa scăpați de individ asa cum știe ca s-ar putea.
Daca exista riscul sa va atace din nou recomand cumpararea unui spray cu piper-15lei si a unui pistol electric-50lei. Sunt mici si intra fara probleme in orice poseta. Am vazut destule in talcioc. Garantez ca pune la pamant orice atacator. Iar daca il scoateti inainte de a fi atacata si apasati pe buton va pricepe.
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2016
GermanAlex, utilizator

Alte discuții în legătură

Gesturi obscene doinamagurean doinamagurean Bune ziua. Pe scurt, Locuiesc la marginea unui sat intr-o zona izolata de deal. Ieri unul din ciobanii satului m-a pândit apoi s-a apropiat la cca 3m. de mine ... (vezi toată discuția)
Valabilitate ordin de restrictionare ciupercasorin ciupercasorin Daca agresorul este din afara familiei si hartuieste o persoana din cadrul acesteia ce se poate face. Mentionez ca acum 2 ani a avut loc o agresiune fizica, ... (vezi toată discuția)
Hartuire sexuala Am_i Am_i De aproape o luna sunt chinuita de un prieten de familie.. cand spun chinuita ma refer la faptul ca ma suna, imi da mesaje, ma cauta acasa si la munca si totul ... (vezi toată discuția)