am si eu o problema mai delicata. in aprilie am avut un accident din care a rezultat ranirea usoara a unei doamne si permisul de conducere a fost retinut pana la definitivarea dosarului. am primit o dovada inlocuitoare a permisului care , din lipsa de timp, a expirat si acceasta. mentionez ca sunt angajat ca sofer profesionist (tir) iar daca nu plecam cu camionul riscam sa raman si fara serviciu. acum am fost oprit si verificat, conducand autocamionul, de un agent dar dovada inlocuitoare este expirata. spu
neti-mi va rog ce se poate intampla din moment ce dovada este expirata.
va multumesc si astept raspunsuri de la voi
Aveati obligatia la din 30 in 30 de zile sa vizati acea dovada ca sa puteti circula in continuare .
Politistul trebuia sa intocmeasca un proces verbal cand ati fost prins conducand cu dovada expirata . Nu v-a dat un exemplar?
B-)
nu pt ca am zis ca nu o am la mine. a verificat dansul telefonic dar nu se poate verifica daca acceasta este valabila, sau se poate? nu se putea verifica pt ca am fost oprit vineri seara. va rog spuneti-mi ce se poate intampla si ce solutii de rezolvare sunt. stiam ca trebuie sa merg sa o prelungesc dar din lipsa timpului nu am facut acest lucru. noi lucram departe de casa si mergem acasa numai sambata seara iar lunea dimineata plecam iarasi. in concluzie ce se poate intampla? va multumesc