avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Igrasia in apartamentul vecinului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Igrasia in apartamentul vecinului

Unde trebuie sa am adresez ca sa pot face o reclamatie impotriva vecinului, care este un focar de infectie, deoarece are peretii plini de igrasie, cand deschide usa si iese din casa se umple de miros greu casa scarii pe 2 etaje. Daca intri in apartamentul lui si stai mai mult de 5 minute, poti sa iti arunci hainele de pe tine fara sa le mai speli,deoarece nu mai iese mirosul de mucegai din ele indiferent cat de mult le speli, nu mai zic respirat in acel apartament.:frantic:
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:05, 25 Martie 2016
Puteți să faceți o sesizare catre primăria din oras care la rândul ei ar trebui să facă o anchetă socială .
Vecinul nu este racordat la sistemul de incălzire ?
diana-alina a scris:

sa pot face o reclamatie impotriva vecinului, care este un focar de infectie,

Daca exista riscul unui focar de infectie,sesizati oficial autoritatea de sanatate publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! sunt proprietara apartament la bloc etaj 4/4. bucătăria ... irinucairinuca23 irinucairinuca23 Bună seara! Sunt proprietara apartament la bloc etaj 4/4. Bucătăria este lipită de dormitorul apartamentului vecin. Apartamentul vecin nu este ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament in septembrie , am renovat baia si ... Silvia Dora Silvia Dora Am cumparat un apartament in septembrie , am renovat baia si bucataria, am schimbat tot , gresie, faiantă etc. Ne am mutat in decembrie. Apartamentul are ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o vecina de bloc panduruv panduruv Buna ziua. Pe scurt.. am probleme cu o vecina, o batrana care sta fix langa mine, la etajul doi. Dormitorul meu e lipit de bucataria ei. Problema ar fi ca ... (vezi toată discuția)