avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Sunt proprietara apartament la bloc etaj ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Sunt proprietara apartament la bloc etaj 4/4. Bucătăria ...

Bună seara!
Sunt proprietara apartament la bloc etaj 4/4.
Bucătăria este lipită de dormitorul apartamentului vecin. Apartamentul vecin nu este încălzit de 2 ani (vecinul este decedat, soția dumnealui la o instituție de îngrijire, fiul nu poate vinde momentan). S-realizat hidroizolare în vara 2022. De 2 ani apare igrasie în bucătărie (curge si apa pe pereți), hol, sufragerie , baie, mucegai care necesită îndepărtare periodic, În sufragerie am de mulți ani izolație interioară, iar blocul este izolat ext.
Vă rog , există legislație care să oblige la încălzirea apartamentului vecin? Ce pot face în această situație? Menționez că mucegaiul a atras probleme respiratorii, mirosul și umiditatea sunt continui. Aerisirea nu rezolvă situația.
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:13, 13 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista legislatie care sa oblige la incalzirea unei locuinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat un apartament in septembrie , am renovat baia si ... Silvia Dora Silvia Dora Am cumparat un apartament in septembrie , am renovat baia si bucataria, am schimbat tot , gresie, faiantă etc. Ne am mutat in decembrie. Apartamentul are ... (vezi toată discuția)
Apartamente alaturate neincalzite dinculeana dinculeana Buna ziua, Am si eu o problema . Locuiesc la etajul 3 al unui bloc care este debransat de la sistemul centralizat de caldura din anul 2003-2004. Aproape ... (vezi toată discuția)
lege care le interzice locatarilor să oprească centralele pe timpul iernii MariaDragoi MariaDragoi Bună seara. Am și eu o întrebare: există vreo lege care le interzice locatarilor să oprească centralele pe timpul iernii? Si dacă da, care este aceea? ... (vezi toată discuția)