avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca incepand cu 2 Martie 2016, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca incepand cu 2 Martie 2016, inregistrat in revisal pe 1 Martie 2016, analizele efectuate 29 Februarie, contractul semnat 29 Februarie

Buna,
Contract individual de munca, data inceperii activitatii 2 Martie 2016, inregistrat in revisal sub numarul "20160301_..." pe data de 1 martie, semnat pe 29 februarie dupa masa, dupa ce s-au efectuat analizele medicale 29 februarie dimineata.

Este respectata conditia care spune ca analizele medicale trebuie efectuate inainte de angajare sau poate fi contractual lovit de nulitate datorita neefectuarii analizelor inainte de angajare?

Sau este totul ok in ceea ce priveste succesiunea datelor.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:49, 26 Martie 2016
Din ce spuneti analizele s-au efectuat inaintea semnarii contractului deci contractul este OK. Timpii de inregistrare si de inceperea activitatii sunt respectati.
Daca analizele ar fi fost facute cu o zi inainte de semnarea contractului nu as fi avut nicio neliniste legat de acest aspect, succesiunea de evenimente ar fi fost de netagaduit, cum data coincide ma simt putin la mina inspectorului in caz de control.

Contabilul mi-a spuc cum ca analizele trebuie facute inainte de inregistrarea contractului de munca in revisal, mie insa mi se pare normal sa fie facute aceste analize inainte de semnarea contractului intre parti.
@inspectorSSM, va multumesc pentru raspuns :)
C.i.m. incepe sa-si produca efectele de la data inceperii activitatii si asa cum v-am mentionat in celalalt topic deschis de dvs, angajarea dvs s-a facut corect d.p.d.v. legal.
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
@freeelis, multumesc, initial am deschis subiectul intr-o alta categorie, mi s-a parut ca nu ar fi categoria buna de aceea am creat acest al 2-lea fir de discutie aici. Va multumesc atat pentru raspuns cat si pentru merge-uirea thread-urilor.
Popu a scris:

Daca analizele ar fi fost facute cu o zi inainte de semnarea contractului nu as fi avut nicio neliniste legat de acest aspect, succesiunea de evenimente ar fi fost de netagaduit, cum data coincide ma simt putin la mina inspectorului in caz de control.



Chiar credeti ca asta urmaresc inspectorii? Va garantez eu ca au alte tematici de control.

Alte discuții în legătură

Analize medicale efectuate 29 februarie, contract semnat 29 februarie, inregistrat revisal in 1 martie Popu Popu Buna, Contract individual de munca, data inceperii activitatii 2 Martie 2016, inregistrat in revisal sub numarul \"20160301_...\" pe data de 1 martie, ... (vezi toată discuția)
Bună seara angajatorul are nevoie de semnatura sau acordul scris ... Gabigabi67 Gabigabi67 Bună seara ANGAJATORUL ARE NEVOIE DE SEMNATURA SAU ACORDUL SCRIS AL SALARIATULUI PENTRU ÎNREGISTRAREA CONTRACTULUI DE MUNCĂ LA IRM ( REVISAL, REGES), EU ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu In contactez in legatura cu revisalul online... Am trimis revisalul cu o zi inaintea inceperii activitatii unui salariat sa zicem pe 29 si pe 30 urma sa ... (vezi toată discuția)