avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic indrumator
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic indrumator

Dupa ce intram in Colegiu de unde gasim consilier definitiv indrumator pentru cei care sunt stagiari? Ni se da de la Colegiu sau trebui sa gasim noi? Si totodata de indata ce suntem stagiari ce suntem pusi sa facem? In ce consta efectiv stagiul?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 11:32, 13 August 2009
[ link extern ]
La acest link aveti numere de telefon de contact . La secretariat va vor da o lista de consilieri indrumatori si va alegeti unul care este disponibil !
Ce veti fi pusi sa faceti veti vedea! Depinde cat de mult doriti sa va implicati si depinde de cat de mult "chef" are consilierul indrumator!
:D
Indrumatorul il cautati si incheiati un contract cu el.
In Statutul profesiei de consilier juridic sunt prevazute drepturile si obligatiile ce revin stagiarului si indrumatorului.
La adresa indicata de colegul meu, aflati mai multe inclusiv modelul de contract
Am dat telefon si nu e vorba de nici o lista:( Consilierii indrumatori trebuie sa ii gasim noi:-/
Este o aberaţie a legii, e adevărat, dar, ca orice aberaţie, trebuie pusă în practică.

Sunt curios ce fel de stagiatură poate face X, proaspăt angajat al societăţii A, pe lîngă Y, consilier juridic al societăţii B, în ce interval al zilei şi mai ales cum vede legiuitorul încălcarea de către Y a obligaţiei de a păstra secretul de serviciu asumat faţă de angajatorul său.

Sunt doar cîteva consideraţiuni privind imposibilitatea respectării reglementărilor referitoare la stagiatură la care face trimitere L.514 din 2003 (respectiv reglementarile din legea avocaturii privind stagiul, care se aplică întocmai).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre consilieri juridici MirceaWlf MirceaWlf Bună ziua, am o nelămurire despre cum se obține titlul de “consilier juridic stagiar”. Acesta se obține odată cu înscrierea într-un Colegiu al ... (vezi toată discuția)
Perioada in care sunt consilier juridic neinscris in ccj se considera vechime in specialitate? Buburuzsa Buburuzsa Sunt consilier juridic la un birou notarial, cu carte de munca. Se considera vechime in specialitate juridica daca nu ma inscriu in Colegiul Consilierilor ... (vezi toată discuția)
Legi aplicabile consilierilor juridici angajati cu contract de munca Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate explica si mie cineva in sfarsit mai clar ce legi, ce drepturi si obligatii si ce statut se aplica consilierilor juridici care sunt ... (vezi toată discuția)