avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna ziua.
Tatalui meu i-a fost suspendat permisul pe 3 luni,pentru ca a circulat cu o masina neinmatriculata,dar pe drum pe tara,nu pe drumul national.Ar putea sa faca ceva sa il recupereze mai devreme?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:09, 26 Martie 2016
Atunci cand permisul este suspendat ca urmare a clasarii sau renuntarii la urmarirea penala, permisul nu se poate recupera mai repede.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2016
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie sau infractiune mihai-dum mihai-dum Buna seara. In luna mai am cumparat un auto care nu a mai fost utilizat 3 ani. actele nu au fost inca perfectionate. La cumparare propietarum mi-a inmanat ... (vezi toată discuția)
Conducere masina cu numere rosii expirate bibisi19 bibisi19 Conduci o masina cu numere rosii expirate si te opreste politia.Care sunt urmarile?Dosar penal?Amenda?Cat timp se suspenda permisul?Se poate recupera permisul ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat puiu1967 puiu1967 mi s-a intocmit dosar penal pt conducere auto neanmatriculat,politia locala a tinut dosarul 3 luni,am mai dat o declaratie si mi sa spus ca au trimis ... (vezi toată discuția)