avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua. Am si eu o intrebare daca poate sa ma ajute cineva. Pentru calcularea indemnizatie de crestere a copilului se iau in calcul veniturile obtinute la un curs de perfectionare si veniturile primite/castigate la un concurs de cultura? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:40, 26 Martie 2016
1. Veniturile de care vorbiti dvs. nu sunt venituri profesionale (chiar daca sunt impozabile) si nu se iau in calculul indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC).

2. Daca doriti un raspuns oficial puteti sa intrebati la ANPIS, pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In timpul concediului de crestere copil pot elibera avize psihologice fara a fi platita ? vyky vyky In timpul concediului de crestere copil pot elibera avize psihologice probono sau fara a fi platita ? Cum as putea proceda in mod legal ? Iar daca ar fi un ... (vezi toată discuția)
Suspendarea indemnizatiei creste copil cleopatra2015 cleopatra2015 Ma aflu in concediu crestere copil, in aceasta perioada am terminat un curs cu fonduri europene in urma caruia urmeaza sa primesc o suma mai mare decat cea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil penesmaria penesmaria Buna ziua! Spuneti- mi, va rog, cum sa procedez in urmatoarea speta? In februarie 2015 am nascut gemeni. Mentionez ca am lucrat si beneficiez de ICC. In anul ... (vezi toată discuția)