avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... supraveghere la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

supraveghere la locul de munca

Buna ziua m ar interesea din punct de vedere legal am un depozit si am instalat camere de luat vederi cat timp postra inregistratiile ? cineva mi a spus ca nu mai mult de 30 de zile decat in cazuriile speciale si care ar fi acele cazuri speciale va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 29 Martie 2016
pai si care ar fi acele cazuri ? dar nu mai mare de 30 de zile, cu excepția situațiilor expres reglementate de lege sau a cazurilor temeinic justificate.
Cred ca cel mai bine ar trebui sa intrebati la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
anspdcp@dataprotection.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea intimitatii la locul de munca cristicdr cristicdr Buna ziua, Prietena mea lucreaza ca receptioner la un hotel. Recent, a aflat ca sunt monitorizati pe toata durata de timp pe care o petrec la serviciu, ... (vezi toată discuția)
Notificare anspdcp privind montarea de camere video euely euely Buna ziua, Revin dupa o perioada de aproape 2 ani de zile, de cand s-a hotarat in Adunarea Generala , montarea de camere video in imobilul pe care il ... (vezi toată discuția)
Angajatorul poate supraveghea video angajatii? simina_28 simina_28 Buna. Este legal ca un angajator sa monteze camerevideo in hala de productie pentru a supraveghea angajatii? Multumesc. (vezi toată discuția)