avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cine va dispune imputarea ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cine va dispune imputarea ?

În urma unui control al Camerei de Conturi s-au constatat niște abateri.
Spital județean - instituție controlata
Dacă vinovați sunt: managerul spitalului, contabilul șef și CFP-istul, odată ce ultimii doi sunt personal contractual, va rog mult sa îmi spuneti:
- Cine va lua masurile de rrecuperare prejudiciu ?
1. - Consiliul Județean -ordonator principal de credite?
- președintele Consiliului județean va da o Decizie de imputare ? sau pentru personalul contractual nu se aplică ?
- Notificarea vinovaților cine o va face ?
-dar acțiunea de recuperare a prejudiciului ?
- Consiliul Județean împreună cu spitalul ?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 23:26, 27 Martie 2016
Decizia de imputare nu este pentru personalul contractual, ci pentru functionarii publici.

p.s.
Cred ca la unele din intrebari vi s-a mai raspuns, in celelalte topicuri deschise de dvs.

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

Va multumesc enorm de mult pentru tot !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine va calcula cui si cat i se va imputa ? oanaportar oanaportar Sora mea lucreaza la un spital ce este subordonat Consiliului Judetean. La controlul Curtii de conturi s-a constatat ca a fost creat un prejudiciu ce ... (vezi toată discuția)
Cine stabileste procentul de imputare si cat va fi, daca sunt mai multi salariati vinovati ? oanaportar oanaportar În urma unui control de audit s-a descoperit un prejudiciu. Vinovati sunt managerul institutiei, contabilul sef, salariatul care pune viza CFP. Consiliul ... (vezi toată discuția)
Este titlu executoriu ? oanaportar oanaportar Vă rog frumos sa îmi spuneti dacă o Decizie a Curții de Conturi este un titlu executoriu. Dacă în baza acestui act se pot face împuțiți la ... (vezi toată discuția)