avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie construire anexe
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie construire anexe

Buna ziua,

Am o nelamurire in ceea ce priveste autorizatia de constructie a unei anexe (magazie) si a gardului. Din ce am citit, am inteles ca e nevoie de proiect pentru obtinerea autorizatiei.
Acum si intrebarea. Autorizatia de construire obtinuta in urma depunerii proiectului pentru casa spune asa:

"Se autorizeaza executarea lucrarilor de construire pentru: Locuinta P+1E+M, Anexe si utilitati (inclusiv bransament electric), imprejmuire".

Asta inseamna ca pot construi linistit magazia si gardul?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie bransament electric pe drum privat Tica2019 Tica2019 Buna seara, Am autorizatie de construcție casa P+M și imprejmuire emisă în data de 19.11.2019. Am solicitat la SDEE Transilvania Sud ATR. Am primit aviz ... (vezi toată discuția)
Litigiu intre vecini magdaparvu magdaparvu Buna ziua. In luna Octombrie 2017 am achizitionat un teren in comuna Corbeanca. In momentul vanzarii a fost refacut cadastrul iar la inceputul anului 2018 a ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor pentru interpretarea corectă a unei spețe. simona.calentir simona.calentir Salutări (...la ceas târziu în noapte)! Rog ajutor pentru interpretarea corectă a unei spețe. Societatea X SRL, cu obiect de activitate în domeniul ... (vezi toată discuția)