avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 165/2013
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 165/2013

Buna Seara,va rog sa-mi spuneti si mie daca am cerut corect repararea unor greseli facute la legile anterioare(18/91;247/05 etc)prin aceasta lege 165/013.Solicitarile le-am facut in 2015.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:13, 28 Martie 2016
Despre ce reparari este vorba? In baza legii 165/2013 nu se puteau formula cereri de retrocedare, ci doar se prevede modul de inventariere al terenurilor si de solutionare a cererilor deja formulate in baza legilor fondului funciar, anterior intrarii in vigoare a acestei egi.
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2016
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 165/2013 mihail123 mihail123 Urmare legii 165/2013 se pot/puteau cere toate drepturile care nu au fost retrocedate urmare legilor anterioare (18/91, 245/05, etc) si pentru care exista acte ... (vezi toată discuția)
Fond funciar annanica7 annanica7 Ce trebuie sa fac daca nu mi-a fost solutiontata cererea de retrocedare a unui teren extravilan? Adica mi-a fost recunocut dreptul, dar nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie terenuri- eliberare titlu proprietate katya-catalina katya-catalina Buna ziua! Bunicul meu, desi are pamant in comuna unde a locuit, primaria nu a eliberat pentru acest pamant titlul de proprietate( in perioada comunista ... (vezi toată discuția)