avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri Addsense
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri Addsense

Buna , am hotarat impreuna cu mai multi utilizatori ai serviciului google addsense sa va adresam aceasta intrebare. Impozitul pe venit din youtue , Addsense se plateste sau nu ?? Si daca da ce ti sar putea intampla daca nu ai platit impozitul in ultimi ani.
De ce intreb acest lucru? Deoarece nu gasesc nici o lege care sa specifice acest lucru. Am facut investitie in PC + DSLR + aparatura corespunzatoare in valaore de peste 10.000 de euro cum pot sami scot acesta investite daca statul ma obliga sa platesc impozite??
Cel mai recent răspuns: Andrei.MV , utilizator 13:56, 9 Martie 2020
Salut. Ai gasit o solutie pana la urma? Sunt si eu curios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infuzie firmă nouă cu fonduri, dar nu sub titlul de împrumut, există? BogdanAnghelina BogdanAnghelina Bună seara, Împreună cu o prietenă dorim să deschidem un spațiu de Camping, o afacere la care vom munci împreună, însă pentru care a fost nevoie ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica vs elance vs fisc vs adsense :) mironsavan mironsavan Hello, Eu sunt programator de cativa ani si in 2011 mi-am deschis un cont pe elance si AdSense. In aprilie am fost si mi-am declarat veniturile ca Persoana ... (vezi toată discuția)
Infiintare offshore pentru venituri din afara tarii Marius1995 Marius1995 Salutare, Desfasor diverse activitati pe Internet. Am plecat de la sume mici si am reusit in cativa ani, reinvestind toti banii castigati sa ajung la sume ... (vezi toată discuția)