avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... schimbare proprietar auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

schimbare proprietar auto

am nevoie de o informatie.
In cazul cumpararii unui autoturism second hand inmatriculat in Romania,la prima inmatriculare in Romania masina fiind inmatriculata autoutilitara iar ulterior a fost tranformat la RAR in autoturism, eu cumparand aceasta masina trebuie sa platesc diferenta la timbrul de mediu sau nu?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare auto nirolf75 nirolf75 Buna ziua, Doresc sa achizitionez un Mitsubishi L200, PickUp, din 2007, motor 2500 cm³ (Putere 140 CP / 103 kW), euro 4, inmatriculat in Romania. As ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pana la 15 martie Cornel73 Cornel73 Buna seara! Doresc sa cumpar o masina second hand care este inmatriculata in Romania anul trecut ( fara plata taxei de mediu, fiind scutita prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Plata timbru de mediu 2013 mateicostin mateicostin Buna ziua, Am si eu o intrebare, as fi recunoscator sa ma lamureasca cineva. Detin in prezent o Toyota din 2007, cumparata second hand de la o firma de ... (vezi toată discuția)