avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare aprozar - acte necesare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare aprozar - acte necesare

Vreau sa deschid un aprozar,si vreau sa stiu ce trebuie sa fac si cum sa fac,eu vreau sa fac un AF(asociatie familiara),si actele necesare,ce autorizatii imi trebuiesc? multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil balasilvana balasilvana Buna ziua. As dori sa stiu daca mai beneficisz de indemnizatie copil,daca deschidem o firma asociatie familiala? (vezi toată discuția)
Vreau sa închiriez camere in scop turistic. Andreea. Drg Andreea. Drg Buna ziua, as dori sa știu dacă pot înființa o AF pentru o casa. Vreau sa închiriez camere in scop turistic. Ce acte sunt necesare și costurile aferente. ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unei shaormerii floryn28 floryn28 vreau sa imi deschid o shaorma si as vrea sa stiu daca pot face in asociatie familiara si ce trebuie sa fac mai intai.vazand forumuri diverse am observat ca ... (vezi toată discuția)