avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Buna ziua. As dori sa stiu daca mai beneficisz de indemnizatie copil,daca deschidem o firma asociatie familiala?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:29, 18 Februarie 2015
Daca acum sunteti in concediu crestere copil (CCC) puteti sa infiintati o asociatie familiala dar sa nu aveti venituri mai mari de 3.000 lei pe an calendaristic.
Va multumesc.
Insa mai am cateva neclaritati, cum ar fi...in acest moment eu sunt in concediu crestere copil, copilul are doar 4 luni, daca infintatam aceasta asociatie familiara.. Eu si sotul mai putem fi si angajati? Daca da.. Cu cste ore pe zi? 8?
In legatura cu aceasta ultima intrebare intrati pe sectiunea "PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creare pfa in timpul concediului pentru cresterea copilului Marta0000 Marta0000 Bună, Pana mai recent stiam ca nu exista posibilitatea ca un parinte aflat in concediu pentru cresterea copilului sa realizeze venituri suplimentare supuse ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa concediu crestere copil. mariadordea mariadordea Buna ziua, As avea o intrebare legata de data cu care trebuie facuta suspendarea unui PFA. Sunt angajata cu carte de munca la actuala firma dar am si ... (vezi toată discuția)
Membru intreprindere familiala Mihaela-Trandafir Mihaela-Trandafir Buna seara, momentan sunt in CIC si as dori sa stiu daca ma pot inregistra ca membru intr-o Intreprindere Familiala, reprezentant fiind sotul. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)