avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vreau sa închiriez camere in scop turistic.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vreau sa închiriez camere in scop turistic.

Buna ziua, as dori sa știu dacă pot înființa o AF pentru o casa. Vreau sa închiriez camere in scop turistic. Ce acte sunt necesare și costurile aferente.
Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:44, 28 Septembrie 2020
Nu are rost sa va autorzati la registrul comertului ca asociatie familiara pentru a inchiria o casa. Puteti face asta ca persoana fizica si depuneti declaratia unica prin care declarati venitul anual din inchiriere camere in scop turistic si platiti la norma de venit stabilita anual pentru aceasta de catre cei de la finante.
Va rog sa cititi materialul de la adresa urmatoare [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2020
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnchiriere camere in scop turistic manona_1511 manona_1511 Buna ziua, in situatia in care inchiriez camere (nu mai mult de 4) din locuinta proprietate personala in scop turistic, este necesara clasificarea de la ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere camere Costyyyyy Costyyyyy Buna ziua, am o vila si vreau sa închiriez vara pe litoral. Ce trebuie sa fac.unde trebuie sa merg. Închiriez doar pe timp tip de vara, 2 luni, am 5 camere. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in scop turistic ComN ComN In apartamentul de 2 camere decomandate in care locuiesc doresc ca una dintre cele doua camere sa le inchiriez vara in scop turistic. Ca totul sa fie in regula ... (vezi toată discuția)