Buna ziua, Cum se calculeaza cheltuielile de judecata dupa finalizarea partajului judiciar si care sunt sumele de bani ce revin celor doua parti cotele de contributie nefiind egale),avand in vedere costurile cu onorariile pentru avocati,taxele de timbru,onorariile expertilor.Eu avand o cota de contributie mai mare,am platit mult mai mult decat cealalta parte din aceste sume.Mai pot recupera o parte din bani? Multumesc .
Partajul se finalizeaza in curand,eu am cota de 60% si cealalta parte 40%.Eu am cheltuit o suma mare de bani, fiind reclamant.taxa de timbru de zeci de mii de lei,onorariu avocat de zeci de mii de lei,taxa expert de mii de lei ,iar partea cealalta,parata, a cheltui de 5 ori mai putin decat mine.
Intrebarea este,cum se caolculeaza cheltuielile de judecata,se aduna toate cheltuielile si se impart conform cotei fiecarei parti? raman asa cum s-au platit fara nici-un calcul?sau exista o alta modalitate,legala,care lamureste aceste cheltuieli? eu care am cheltuit foarte multi bani,mai pot primi ceva inapoi de la parata?
Multumesc.
Partaj
marijuan
buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema de partaj ...
in timpul casatoriei, mama mea, impreuna cu care locuiam eu si sotia, a vandut apartamentul de 2 ... (vezi toată discuția)
Costul partajului
Diana2356
Buna ziua. Sunt in divort cu sotul dupa care vreau sa fac partajul. El nu este de acord. Cat costa cu totul , judecatoria, expertiza pt un apartament cu 2 ... (vezi toată discuția)