avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Supliment la partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Supliment la partaj

Buna ziua,

Am divortat de sotul meu de comun acord.
Am facut si partajul intre soti la notar (inainte de a se pronunta divortul) la casa si bunurile din ea (i-am platit o sulta asa cum ne-am inteles).
Am o intrebare pentru banii pe care ii aveam in cont deschis pe numele lui si la care eu nu am mai avut acces (mentionez ca s-a dus la banca in timpul casatoriei si m-a scos ca imputernicit) sa il dau in judecata si sa ii cer partea mea? Eu stiu contul si banca unde erau banii. A fugit cu ei si cu masina care era pe firma. Se mai poate lega de apartament daca eu deschid partaj pe banii din cont si masina?
Am vrut sa fac partajul la apartament pentru ca ma tot ameninta ca vine sa stea cu amanta in casa si atunci am preferat sa ne intelegem cu partajul la casa.
Am vreo sansa sa castig daca demonstrez ca traiam din salariul meu si salariul lui il tineam in banca in cotul lui?
Mulumesc frumos.
Numai bine!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:11, 29 Martie 2016
Partea cu salariul nu are relevanta, banii din cont depind de momentul incetarii convietuirii si au aceeasi importanta si cei pentru sulta...
Partajul depinde de ce scrie in actul de partajare a imobilului, parca vad ca l-ati lichidat... regimul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort... sau nu -renuntare la judecata soniamarcel soniamarcel Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: -am fost casatorita 11 ani -anul trecut pe 14 mai sotul meu a parasit domiciliul si s-a mutat ... (vezi toată discuția)
Divort - ajutor florin77.popescu florin77.popescu va solicit ajutorul dvs. intr-o problema delicata. Bănuiam de mult că soţia mea mă insală cu un coleg de serviciu al ei, iar zilele trecute bănuiala s-a ... (vezi toată discuția)
Partaj si....multe intrebari ADANNA ADANNA Buna ziua, Suntem divortati nu demult si se pare ca se pune si problema partajului, desi eu n-am dorit acest lucru...(Avem un apartament luat cu credit ... (vezi toată discuția)