avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare SC catre PF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare SC catre PF

Buna ziua,
Spuneti-mi va rog, o SC doreste sa factureze catre o persoana fizica, avand la baza un contract de executie (reprezentand bransament de canalizare), suma persoanei fizice datorate fiind de 90.000 lei. Intrebarile mele sunt: pot sa-i fac doar 1 singura factura? Cat este limita de incasare cu chitanta?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: LoredanaDamian , utilizator 09:00, 30 Martie 2016
Puteti sa-i faceti o singura factura. Veti putea incasa in numerar numai 10000 lei(art.4 din Legea nr.70/2015)restul prin virament bancar.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare sc catre pf LoredanaDamian LoredanaDamian Buna ziua, Spuneti-mi va rog, o SC doreste sa factureze catre o persoana fizica, avand la baza un contract de executie (reprezentand bransament de ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal ce depaseste 10000 lei contacafe contacafe Buna ziua! Este posibil ca un centru de evenimente sa emita catre o persoana fizica factura de 30000 lei si[b] bon fiscal[/b] pe aceeasi suma?:O Din cate ... (vezi toată discuția)
Plafonarea incasarilor si platilor emanuela25 emanuela25 Buna ziua Am o nelamurire in ceea ce priveste articolul din legea 70/2015 in care se precizeaza ca \\"Sunt interzise plăţile fragmentate în numerar către ... (vezi toată discuția)