avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum pot recupera daunele de la un service auto?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum pot recupera daunele de la un service auto?

Buna ziua ! In Septembrie anul trecut am cumparat o masina din Olanda,dupa care am ajuns in Romania am inmatriculat-o ,etc. ! Dupa care a urmat sa ii schimb Kit Distributie si cele uzuale. Imediat dupa ce am facut aceasta la un service autorizat si anume Kiltec (galati) a inceput sa fie probleme, sa raman fara ulei de nenumarate ori ,dupa au inceput sa imi spuna ca nu stiu ce piesa trebuie schimbata ,garnitura ,segmenti etc. toate bune si frumoase dar ulei tot pierdeam ,inainte sa plec intr-o cursa de 500 KM in toatal am fost sa verifice de ce totusi curge ulei,2 zile si nu au facut nimic au spus ca este OK. cand ma intorc din cursa un zgomot foarte mare la motor, ulei deloc .In fine intr-un cuvant m-am dus cu masina buna si mi-au sricat tot motorul. Am adunat toate facturile care le am de la acest service si sunt in valoare de 3.800 Roni. atat a costat sa imi strci masina. As dori sa stiu cum sa procedez in cazul de fata. Domnul patron de la service ma intreaba pe mine cum merg cu masina? si ca el a reparat multe multe masini deci nu e vina lui ca de 10 ori am fost la ei si in loc sa repare ce au stricat,au stricat si mai tare. Sunt dispus sa merg pana in panzele albe daca stiu ca se poate rezolva ceva si cu ocazia asta poate nu vor mai fi si alti oameni inselati de acestia.plus ca am tot cumparat ulei pe unde am mers stateam cu frica si cu 2-3 litri de ulei dupa mine . de 3 ori am avut noroc ca am avut ulei destul la mine sa pot ajunge in localitate.
Care sunt pasii de urmat? Ma poate ajuta un avocat bun ? Poate pati firma ceva ? Pot fi despagubit sau o sa imi rada in nas sa spuna: " du-te ca merge si daca ai probleme vin-o iar ." Multumesc !

Alte discuții în legătură

Plangere penala inselaciune auto Saimir Saimir Buna ziua, Am cumparat in urma cu o saptamana [editat]un autoturism, la care mi s-a spus din partea vanzatorului ca masina nu are probleme tehnice, sau ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina care s-a defectat din prima zi dupa achizitionare mioara123 mioara123 Buna ziua, Acum exact 14 zile am cumparat o masina, din 2009 de la un domn care parea de buna credinta. Am vazut masina, mi-a placut cum merge si am fost cu ... (vezi toată discuția)
Masina stricata de cei de la service AlinaRawstern AlinaRawstern Buna ziua , in DATa de 7.10.2019 am prezentat masina de la firma în service deoarece nu mai tragea si nu ma mai lasa sa accelerez , dupa ce au fost facute ... (vezi toată discuția)