avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenzi contraventionale/munca in f. comunitatii ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenzi contraventionale/munca in f. comunitatii neprestate

Buna ziua,
Din 2009 pana in 2014 am primit foarte multe amenzi contraventionale(in jurul a 3.000lei) si nu am platit niciuna. In tot timpul asta am mai primit acasa instiintare de la primarie cum ca or sa ma execute silit(nu am niciun bun pe numele meu), alta decizie cum ca una din amenzi mi-a fost transformata in ore de munca in folosul comunitatii,etc dar nu m-am dus la primaria ca sa ma trimita sa muncesc in folosul comunitatii iar zilele trecute am primit o citatie de la tribunal, reclamantul fiind primaria de care apartin, motivul fiind ,,restante neachitate". Nu am de gand nici sa ma duc sa muncesc in folosul comunitatii si nici sa platesc vreun leu. Spuneti-mi va rog care ar putea fi consecintele in acest caz. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii calin_75 calin_75 Primaria cere transformarea unei amenzi contraventionale neachitate in munca in folosul comunitatii. Judecatoria, prin sentinta civila, ramasa definitiva prin ... (vezi toată discuția)
Amenzile de circulatie neplatite MorarMarius MorarMarius Avand doua amenzi de circulatie neplatite (impreuna aprox 2300 lei)sunt interesat mai pe larg cum ma va afecta in urmatorii ani amintind ca nu am bunuri ... (vezi toată discuția)
Amenda neplatita nelu72 nelu72 am o amenda neplatita care se pare ca se va transforma in zile de munca in folosul comunmitatii.intrebarea mea este;cum se calculeaza nr.de zile pe care voi fi ... (vezi toată discuția)