avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenda neplatita
Discuție deschisă în Executare silită

amenda neplatita

am o amenda neplatita care se pare ca se va transforma in zile de munca in folosul comunmitatii.intrebarea mea este;cum se calculeaza nr.de zile pe care voi fi nevoit sa le prestez?
Cine v-a trimis acea citatie? Primaria? :D:D:D
nu,tribunalul,caci am fost chemat in instanta de catre ijp, adica cel care mi-a administrat amenda ,ori dansii cer in instanta transformarea amenzii in prestarea unei activitati in slujba comunitatii
Da se practica transformarea amenzii neachitate in munca in folosul urbei
Exista formula de calcul distincta, in raport de c/v amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare amenda contraventionala thm thm salutare,am si eu o rugaminte,am primit o citatie si nu inteleg ce inseamna: sunt chemat in instanta in calitate de intimat in proces cu IJP care este in ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei lili cristescu lili cristescu Nu pot plati polita obligatorie deoarece sunt in somaj, si am o indemnizatie de 625 lei ? Cu ce drept ma poate amenda statul roman, ca si cetatean roman, daca ... (vezi toată discuția)
Amenzile de circulatie neplatite MorarMarius MorarMarius Avand doua amenzi de circulatie neplatite (impreuna aprox 2300 lei)sunt interesat mai pe larg cum ma va afecta in urmatorii ani amintind ca nu am bunuri ... (vezi toată discuția)