avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Asigurarea obligatorie a locuintei
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Asigurarea obligatorie a locuintei

Nu pot plati polita obligatorie deoarece sunt in somaj, si am o indemnizatie de 625 lei ? Cu ce drept ma poate amenda statul roman, ca si cetatean roman, daca in momentul de fata nu am vnituri mai mari, si nu-mi da posibilitatea sa beneficiez de un loc de munca la varsta mea de 53 de ani? Somerii ar trebui scutiti de multe plati, dar probabil trebuie sa ma adresez la CEDO. Deci, vor fi amendati cei care nu-si pot plati asigurarea de 20 Euro ?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 13:24, 9 Noiembrie 2012
Stiu ca aveti dreptate, stiu ca legiile sunt strambe in tara noastra, iar sistemul social la pamant. Alaturat va atasez niste link-uri dupa avocat net, daca nu sunt lamuritoare pt dvs, dati cautare "asigurare obligatorie locuinta"veti avea mai multe informatii. Pt 80-90lei nu se merita sa platiti amenda de 500 lei. Amenzile vor fi debitate la impozite si taxe pe rolul dvs fiscal in caz de neplata. Va doresc din suflet numai bine!


www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...


www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnas pentru cetatenii romani cu domiciliul in strainatate lilidi71 lilidi71 Locuiesc in Statele Unite din Februarie 2008. Am intrat cu viza de turist, m-am casatorit in Iunie 2008 si am obtinut rezidenta permanenta in Aprilie 2009. Am ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie mary_inger2007 mary_inger2007 Sunt persoana cu handicap si va implor sa imi spune-ti si mie daca mai este asigurarea locuintelor obligatorie in 2012 ,deoare eu am incheiat-o pentru anul ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei maya28 maya28 buna ziua. as vrea sa stiu care este termenul de incheiere a asigurarii obligatorie a locuintei, cea de 2 euro. mai este valabil 15 iulie2011? va multumesc. (vezi toată discuția)