avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea obligatorie a locuintei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea obligatorie a locuintei

buna ziua.

as vrea sa stiu care este termenul de incheiere a asigurarii obligatorie a locuintei, cea de 2 euro. mai este valabil 15 iulie2011?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: floare _de_ colt , utilizator 16:33, 11 Martie 2011
Dupa ultimele stiri se pare ca cei de la Ministerul de Administratie si Interne au uitat sa dea stirea ca termenul limita nu mai este 15 ianuarie ci 15 iulie si se pare ca cei care nu si-au incheiat inca aigurare pot fi amendati cu suma de 500 lei.
Dar, s-a hotarat ca cei care ar trebui sa fie amendati sa nu primeasca amenda deoarece cei de la minister sunt vinovati ca nu au propagat stirea oficial ( printr-o notificare scrisa). In cazul in care primiti amenda solicitati anularea ei.
Eu mi-am facut asigurare la locuinta, cea obligatorie si a fost in jur de 100lei.
Nu am auzit nimic ca ar fi 2 euro
sigur era vorba de 20 de euro, dar a omis sa mai puna si ''0'':)
cela_relly a scris:

.Nu am auzit nimic ca ar fi 2 euro

Conditionat de materialul din care este realizata constructia care urmeaza sa fie asigurata,guvernul a dispus doua valori distincte 10,respectiv 20 euro
Pe aceasta tema, exista deja discutii lamuritoare:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Asigurari obligatorii case si apartamente urtimudo urtimudo De cind intra in vigoare obligativitatea asigurari caselor si apartamentelor (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie pe locuinta Mihaela Enache Mihaela Enache pana la ce data trebuie incheiata polita de asigurare obligatorie pentru locuinte? In unele surse am citit ca pana pe 15 iulie, altele spun ca data limita ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei consela consela IN PREZENT CE FEL DE ASIGURARE TREBUIE SA AIBA O LOCUINTA DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL PENTRU CA PROPRIETARUL SA NU FIE AMENDAT PE CEA OBLIGATORIE PAID SAU SE ... (vezi toată discuția)