avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURAREA OBLIGATORIE
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURAREA OBLIGATORIE

Sunt persoana cu handicap si va implor sa imi spune-ti si mie daca mai este asigurarea locuintelor obligatorie in 2012 ,deoare eu am incheiat-o pentru anul 2011 in decembrie 2010 si imediat trebuie sa fac asigurarea pe 2012 dar am o situatie materiala precara Va multumesc anticipat DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE PENTRU AMABILITATEA DE CARE DA-TI DOVADA
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:22, 10 Octombrie 2011
Da, asigurarea este obligatorie si in 2012. Va fi obligatorie pana in momentul in care legea va spune altfel.
Multumesc din suflet pentru raspuns DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE
Acest subiect a fost discutat si aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Dat fiind faptul ca sunteti o persoana cu posibilitati limityate va recomand sa va adresati primariei din localitatea in care locuiti pt a fi inscris pe lista cu persoane asistate, pt care asigurarea obligatorie o plateste primaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintei lili cristescu lili cristescu Nu pot plati polita obligatorie deoarece sunt in somaj, si am o indemnizatie de 625 lei ? Cu ce drept ma poate amenda statul roman, ca si cetatean roman, daca ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintelor kytynusi kytynusi Am o casa La care am sistat constructia in urma cu ceva vreme casa se afla in stadiu de ...ziduri din caramida si acoperis, fara usi ferestre sau alte ... (vezi toată discuția)
Asigurarile de sanatate private devin obligatorii? ContSters156394 ContSters156394 Au fost implementate schimbari legislative privind contributia obligatorie la casa de asigurari de sanatate, incepand cu 2012? Diverse persoane cauta sa ... (vezi toată discuția)