avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare debite ( datorii telefonie mobila)
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare debite ( datorii telefonie mobila)

Buna seara,de 3 ani am abonament de telefonie dar in urma imposibilitatii de a plati factura la abonament mobil,s-au acumulat 3 luni restanta ( 1800ron). Deja m-au contactat o firma de recuperari debite sa imi propuna sa fac plata esalonat. Problema este ca am primit si o somatie de la Orange in care imi spun ca daca nu platesc suma de 1800lei pana la data de X,imi vor deschide dosar si voi fi nevoit sa platesc despagubiri de aprox 12000 lei insemnand lunile ramase de plata in contract. Este corect?
Si nelamurirea mea este : daca Orange a vandut datoria catre firma de recuperari,de ce imi cer sa fac plata la ei? Eu acum sunt dator firmei de recuperari..
Ce este de facut?

Alte discuții în legătură

Termenul de prescriptie alinacris alinacris Buna ziua. As dori sa ma indrumati cu privire la o problema legata de o datorie catre firma telefonie mobila [EDITAT] - in septembrie 2011 am primit o somatie ... (vezi toată discuția)
Datorii la firma de recuperare albandra albandra Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma ... (vezi toată discuția)
Creanta telefonie mobila - prescriptie extinctiva conform noului cod civil SofiaAndreea SofiaAndreea Buna ziua, Am o nelamurire si anume care este termenul de prescriptie extinctiva conform Noului Cod Civil in ceea ce priveste o restanta de telefonie ... (vezi toată discuția)