avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de Nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de Nastere

Buna seara , va rog sa ma ajutati , am o problema cu certificatul de nastere , defapt nu il am , am 20 de ani si nu sunt inregistrat in baza de date , am nevoie de acest document pentru a muncii , va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ! Multumesc :(
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:41, 2 Aprilie 2016
Va indic a merge la starea civila de la locul dvs. de domiciliu pentru a verifica daca nasterea dvs, a fost sau nu inregistrata. Ar fi bine daca v-ar insoti parintii ori cineva care ar avea cunostinta despre datele cand v-ati nascut si locul(de preferat mama).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor . ContSters457583 ContSters457583 bună ziua . va rog sa ma ajutați. as dori sa îmi fac pașaport dar nu am.certificatu de nastere în original. am fost la instituția care mia eliberato de ... (vezi toată discuția)
Acte gresite elenasarpe elenasarpe buna ziua ! as avea si eu cateva intrebari legate de actele de identitate gresite! 1) - pe certificatul de nastere este trecut un cnp gresit care nu are ... (vezi toată discuția)
Înregistrare tardivã a nașterii Zo0 Zo0 Bună ziua ! Aș dori dacă se poate să mă ajutați într-o problemă, și anume obținerea unui certificat de naștere pentru o mamă ... (vezi toată discuția)