avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rambursare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rambursare TVA

Buna seara,
La un control pentru rambursare TVA a fost taiata o suma de pe cateva facturi din 2011 de la o firma din Bucuresti, pe motiv ca nu exisa. Am incercat sa caut acea firma, dar a fost vanduta si nu se mai stie unde e arhiva. Ce e da facut acum pentru a nu pierde banii. Ce vina avem noi?
Mulumesc.
Cel mai recent răspuns: micha20 , utilizator 22:43, 30 Martie 2016
Daca firma exista la data emiterii facturii si daca bunurile sau serviciile inscrise in factura au fost livrate, atunci faceti contestatie la decizia de impunere si raportul de inspectie fiscala.
Sigur ca exista, am platit facturile prin banca si am colaborat 2,3 ani.
Va mulumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva TEI TEI Buna ziua, ANAF-ul in urma inspectiei fiscale efectuate in iunie 2011 au hotarat urmatoarele: - firma noastra are un client extern care nu a mai platit ... (vezi toată discuția)
Tva TEI TEI Am de recuperat TVA (rezultat de la factura ce reprezinta o taxa de arbitraj) Intre timp recuperez TVA-ul dar la primul control ANAF ma obliga sa-l returnez ... (vezi toată discuția)
Refuzul deducerii de tva vasile58 vasile58 Am avut control de fond de la ANAF in care mi s-a refuzat deducerea TVA-lui aferent facturilor emise de doua firme ce nu si-au inregistrat o parte din ... (vezi toată discuția)