avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini de bloc - lift supravegheat video
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini de bloc - lift supravegheat video

Buna ziua as dori si eu sa stiu.... La noi la blocul unde locuiesc este prevazut cu lift acesta sa reparat din tot blocu numai 25 de vecini in urma reparatiei sa hotarit sa se puna camera de luat vederi in interiorul acestuia ... Intrebarea mea este .. E legal acest lucru sa avem camera de luat vederi in interior cind urcam in el? Va multumesc daca imi raspundeti la aceasta intrebare
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:33, 4 Aprilie 2016
Ei, asa mai merge. Asa este, sunt unii care desi inteleg o fac pe niznaiul si cate si mai cate. Ma bucur ca ati inteles utilitatea camerelor de suipraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc 10 etaje, modernizare lift, obligatii proprietar parter andreeaoana andreeaoana Buna ziua. Ma numesc Andreea si detin un apartament cu 4 camere din luna mai 2016 la parter. Problema cu care sper sa ma ajutati este urmatoarea: anul acesta ... (vezi toată discuția)
Inchidere lift de catre presedinte, la orice ora dragodar dragodar Buna ziua, Am cumparat de curand un apartament intr-un bloc cu 10 etaje. La etajul 10 sta presedintele blocului care, de cate ori vede ca cineva are de ... (vezi toată discuția)
Plata pentru reparatia liftului Spulbar Spulbar Buna ziua, Intai as dori sa multumesc pentru un eventual raspuns la problema mea. Am cumparat un apartament acum 7-8 ani intr-un bloc mai vechi, deci nu ... (vezi toată discuția)