avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie proces verbal retinere permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie proces verbal retinere permis

Buna ziua,

Mi s-a retinut permisul de conducere pentru 90 de zile. Am facut contestatie la Judecatorie. Intrebarea mea este daca in situatia in care contestatia nu este in favoarea mea mai beneficiez de reexaminare pentru redobandirea permisului de conducere in 30 de zile?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: PATRASCU_IUL , utilizator 08:39, 31 Martie 2016
Pana la solutionarea definitiva a plangerii contraventionale pe care ati depus-o la Judecatorie aveti drept de conducere. Pentru aceasta trebuie sa va recuperati permisul de conducere de la politie pe baza unui certificat de grefa eliberat de Judecatorie. In cazul in care plangerea contraventionala este respinsa trebuie sa predati permisul la politie si incepe perioada de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule.
Dar mai pot beneficia de reexaminare pentru redobandirea permisului cu reducerea perioadei de suspendare la 30 de zile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate circula cu certificatul de grefa ? pinnutz_789 pinnutz_789 Buna ziua ! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile pentru viteza. Am avut dovada de circulatie 15 zile, iar in timpul acesteia am facut ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere pasmangiu pasmangiu Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru o alcoolemie de 0.03 in jud Prahova pentru o perioada de 90 zile. Am depus contestatie la tribunal ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere Loncar Loncar Buna ziua Logodnicului meu i s-a retinut permisul de conducere pt 90 zile ,aseara pt o alcoolemie de 0,24 in aerul expirat.Nu este cetatean roman si v-a ... (vezi toată discuția)