avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul social al unei firme este la mine in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul social al unei firme este la mine in apartament. Cum pot sa scap de el?

Acum peste 10 ani am dat acordul cuiva sa-si faca firma cu sediul social la mine acasa. Am facut contract de comodat cu titlu gratuit. Dupa cativa ani i-am spus " sa-si ia sediul " de acolo. Dupa alti 2 ani l-am notificat in scris la sediul social (care era in aparatamentul meu) insa adresa respectiva scrisoare cu confirmare de primire mi s-a intors. La momentul acela nu mai locuiam nici eu acolo.
Asociatul unic al societatii este cetatean olandez si nu mai stiu nimic de el. Administrator e tot el. La Registrul comertului mi s-a spus ca nu pot sa schimbe sediul social pana nu se inregistreaza un sediu nou.
Sunt blocata de ani de zile cu acest sediu social. Firma respectiva figureaza activa insa nu are declaratiile fiscale depsuse de ani de zile.
De anul asta asa cum se stie impozitele pe locuintele unde exista sediul social sunt mai mari. Evident nu doresc sa platesc aiurea in plus.
Va rog sa-mi spuneti ce demrsuri trebuie sa fac sa scap de acest sediu social. Nu pot sa-mi imaginez ca apartamentul meu ramane captiv pe viata cu acest sediu social nedorit. Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Sediu srl alu alu Vreau sa infiintez un SRL, cu doi asociati. Unul dintre ei locuieste cu o ruda de gradul I, avand carte de identitate la acea adresa. Se poate folosi acea ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat reziliat - mentiune la orc sonvie sonvie Buna seara. Am cautat in tot forumul cu discutii referitoare la societati comerciale, dar nu am gasit nimic concret, asa ca va rog sa ma ajutati cu detalii ... (vezi toată discuția)
Sediu social ionelitaroby ionelitaroby In urma cu 1 an am detinut o firma apoi am cesionat-o. Nu am dat importanta sediului social si a ramas acelasi . acum vin cu intrebarea daca as putea rezilia ... (vezi toată discuția)