avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social

In urma cu 1 an am detinut o firma apoi am cesionat-o. Nu am dat importanta sediului social si a ramas acelasi . acum vin cu intrebarea daca as putea rezilia contractactul comodat cu titlu gratuit al sediului social deoarece am fost cam peste tot si mi sa spus ca doar cel care detine firma poate . si ce riscuri am daca ramane incontinuare acelasi sediu social.? Imprumuturile catre banci se pot gira cu sediu social sau exista risc catre sediu social daca se afla credite in banca de catre firma . bineinteles fara acordul meu

Alte discuții în legătură

Prelungire contract sediu de firma pgbb22 pgbb22 Buna ziua, Am un apartament in care am avut chiriasi care au plecat acum un an. Acestia au inca o firma cu sediul la adresa unde locuiesc. Anul acesta au ... (vezi toată discuția)
Sediu social ionelitaroby ionelitaroby Buna ziua in urma cu cateva luni am deschis o firma . apoi am cesionat-o la cesionare nu am dat importanta sediului social . apoi am luat legatura cu cel ce a ... (vezi toată discuția)
Executare silita ionelitaroby ionelitaroby Buna ziua in urma cu un an am detinut o firma pe care am aplicat un proiect ue dupa semnarea contractul cu proiectul ue fara sa fie inca finantata am cesionato ... (vezi toată discuția)