Putin incurcata situatia. Daca dvs. ati semnat contract pe PF atunci v-ati obligat personal. Dar executarea nu cred ca este de la ANAF. Cred ca este in baza unei cereri de executare - creditor fiind firma de consultanta. Pana la urma firma pe care ati avut-o a beneficiat de consultanta? Contractul a fost executat?
Totodata, banuiesc ca ati fost actionat in judecata pentru obtinerea unui titlu executoriu, deci puteati formula intampinare. Daca nu ati formulat, acume ste tardiv sa invocati prin intermediul contestatiei la executare aspecte ce tin de fondul cauzei.
Cred ca nu mam facut inteleasa. Cat timp am fost asociat unic in fitma sa depus acel proiect la start up. Nu o fost implementat de mn in momentul cesiunii firmei. Consultanta a reprezentat suma de bani datorata firmei care sa ocupat de proiect care nu am platit-o deoarece trebuia decontata din proiect . cel care a preluat firma nu stiu ce a facut stiu ca nu a schimbat sediul social . iar acum titlu executoriu care a venit a venit pe numele firmei la adresa mea . sediu social doar cu numele nu a fost niciodata ceva la acel domiciul. Titlu executoriu este pentru consultanta . si este de la anaf intrrb daca eu am ceva de pierdut atata timp cat numai am nicio calitate in firma . si cum as putea sa fac denuntare unilaterala la contractul comodat pt sediu daca la acea adresa stau eu nu desfasoara firma nimic.
Cu siguranta nu v-ati facut inteleasa. In concluzie, nu datorati nimic pe persoana fizica sa inteleg?
Puteti verifica daca firma mai exista. Daca mai exista, contactati asociatii sa isi modifice sediul social. Daca nu reusiti, verificati durata contractului de comodat, poate a expirat. Daca a expirat, RC va dispune dizolvarea societatii.
A sosit de la ANAF titlul executoriu împotriva firmei pe care ați cesionat-o, nu împotriva dumneavoastră ca persoană fizică și nici ca fost asociat unic sau administrator al firmei cesionate, înțeleg, asta din cauza faptului că firma cesionată are în continuare sediul socila (principal) la adresa de domiciliu sau la o adresă a unui imobil care vă aparține. Sediul social al firmei cesionate nu a fost radiat de la ONRC fiindcă, probabil, nu v-ați înețeles astfel cu cesionarul (cel care a preluat firma), drept pentru care, oficial, la adresa dumneavoastră se vor comunica în continuare toate documentele firmei din partea autorităților publice locale și centrale, firme, instanțe etc.
Trebuie să luați legătura cu administratorul și/sau asociații firmei, să le cereți să-și mute sediul social al firmei la o altă adresă, în caz contrar, le faceți o notificare (vă recomand, prin executor judecătoresc), la una din adresele la care funcționează firma (sedii secundare), prin care anunțați rezilierea contractului și îi obligați ca într-un termen rezonabil să facă demersurile necesare de radiere a sediului social al firmei de la adresa locuinței dumneavoastră. Dacă nu se conformează, nu vă rămâne decât să-i dați în judecată și astfel să se facă radierea sediului social al firmei respective.
Pur si simplu nu dau de ei . nu au nr de tel valabil . nu au sedii secundare
apasati pe raspunde, nu pe citeaza, multumesc