avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligarea unei firme la schimbarea sediului social în ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligarea unei firme la schimbarea sediului social în acte

Va salut!

Va expun mai jos situatia mea in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat.
Partile sociale ale unei firme pe care am infiintat-o cum mult timp in urma au fost cesionate unei terte persoane acum aprox. 10 ani. Firma a fost infiintata prin acordul vecinilor asupra sediului social, iar acesta este in apartamentul in care locuiesc in prezent. Nu se desfasoara nicio activitate comerciala in apartament, este doar sediu social. De atunci toata corespondenta firmei este trimisa pe adresa apartamentului.
Proprietarii actuali ai firmei nu au raspuns pozitiv cererilor mele de schimbare a sediului social si de aceea va rog sa imi spuneti ca parghii am la indeamana pentru a determina schimbarea/radierea sediului social. Mentionez faptul ca nu exista un contract de comodat pentru sediul social care sa aiba o perioada determinata, sediul social al firmei fiind stabilit doar in baza acordului vecinilor la data infiintarii.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mao175 , utilizator 10:17, 17 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta Sofia1961 Sofia1961 In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la ... (vezi toată discuția)
Obligatii proprietar contract comodat sediu social R.Maktub R.Maktub Buna ziua, Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma pentru transport-persoane in apartament petitemichele petitemichele Buna ziua, Un vecin a achizitionat un microbuz pentru transport-persoane si vrea sa -si faca sediul/biroul in apartamentul in care locuieste, apartament care ... (vezi toată discuția)