avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Datorie CASS PFA radiata in 2010
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Datorie CASS PFA radiata in 2010

BUNA SEARA. In 2010 am inchis PF-ul, intrucat in perioada 2005-2009 a fost suspedanta. In cursul anului trecut am primit o notificare de la ANAF ca pentru luna sept , oct 2009 as fi avut o datorie pe CASS de 8000 lei, care az s-a ridicat la 25000 lei. :(( :OInteresant este faptul ca tot CASS mi-a emis un raspuns din care rezulta ca pentru perioada 2004-2010 nu am figurat cu plati, PF-ul nefiind activ. In 2010 am radiat PF-ul, fara Datorii. Din cate stiu, datoriile la ANAF se prescriu in 5 ani. Din fisa analitica rezulta ca doar pe 2009 , cele 2 luni am avut cumulat suma de 8000 lei. Ce as putea face? Nu mi se pare normal ca dupa radiere, incepand cu 2015 sa ma hartuiasca, mai ales ca nu am lucrat pe acel PF. Heeelp!!!!:((:((:((:((:O:O:O

Alte discuții în legătură

Datorii la anaf rastep rastep Buna ziua, Am avut un PF in 2008 iar din 2009, cand l-am inchis, am ramas cu niste restante la ANAF . Aprox. 8000 de lei. Intrebarea mea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Datorii anaf nicoara_a nicoara_a Buna ziua, In urma cu 8 ani, mi-am inchis PFA-ul cu datorii 0 la Anaf. In urma cu o saptamana, am primit o instiintare ca am de plata 6.700 lei, suma ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat , datorii după.. .. DianaMaria28 DianaMaria28 In anul 2017 am radiat Pfa-ul pe care îl aveam din anul 2010. Am înregistrat 2 venituri în anul 2011, am platit impozit si contributii pana in anul 2017, ... (vezi toată discuția)