avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neplata impozit local an precedent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neplata impozit local an precedent

Buna seara,
As dori sa stiu ce se poate intampla daca pe anul precedent nu a fost platit impozitul local pe apartament. Exista posibilitatea pierderii casei pentru 1 an neplatit, mai ales daca acum se face plata integrala pentru anul precedent si anul curent ?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 10:56, 31 Martie 2016
Buna seara,
Nu exista posibilitatea pierderii apartamentului pentru neplata impozitului pe cladire.
daca se face plata acum nu pot aparea si alte probleme, daca se intarzie se poate emite Titlu executoriu si se poate institui poprire pe conturi sau venituri.
Ca sa se ajunga la executarea imobilului nu , pentru o suma restanta asa mica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire incurcata de la anaf stefanpantea1968 stefanpantea1968 anaf-ul mi-a poprit toate conturile (pentru neplata Intreprindere individuala) dar a instituit poprirea si pe salar la societatea la care lucrez angajat . Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire de venituri emanuil emanuil Buna seara! Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns. Daca prin hotarare judecatoreasca o banca(creditor) a obtinut o executare silita prin proprire a ... (vezi toată discuția)
Impozite neplatite iepurache2004 iepurache2004 va salut,am o problema de elucidat.Deci in cazul in care nu a fost plătit impozitul pe teren si pe locuinţă (aferent 2008), Direcţia taxe şi impozite ... (vezi toată discuția)