AM O INTREBARE CARE MA MACINA DE MAI MULT TIMP.AM PRIMIT 2 AMENZI PT. DEPASIREA VITEZEI MAXIME ADMISE DEPISTARE CE A FOST FACUTA DE RADARE FIXE CARE AU FOST DECLARATE ILEGALE DIN 24-04-2009. cotraventia a fost in data de 12-02-2009.am primit procesele verbale dupa care am platit intocmai.Intrebarea mea este daca pot cere in instanta restituire amenzilor platite si in casate ilegal de consiliile localitatilor in raza careia a fost constatata contraventia si o firma privata ceia ce este ilegal conform art.15 din O.G.2/2002 si art.109, alin.1 din O.U.G.195/2002 ? daca DA , la care instanta trebuie sa ma adresez, a mea de domiciliu sau la ce a de care apartine paratul? ce sanse de reusita sunt? VA MULTUMESC ANTICIPAT
Aceasta chestie cu amenziile aplicate datorita radarelor fixe nu este inteleasa de toata lumea... daca spuneti ca p data de 24.04.2009 au fost declarate ilegale , iar dumneavoastra ati fost sactionat cu 2 luni si jumatate inainte (in momentul acela ele fiind legale) nu mai aveti ce sa faceti, sunteti bun de plata. Totusi sper ca nu au fost asa de mari ;)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Amenzi prin posta
adrian_94
amenzile de circulatie trimise prin posta recomandate daca nu se semneaza pt. ridicarea scrisorilor , ce se intampla cu ele daca a trecut mai mult de 6 luni ... (vezi toată discuția)
Amenzi radar fix
adrian_94
buna ziua! am primit procesul verbal pentru o amenda de depasirea vitezei admise pe data 12 feb. 2009. din cite stiu eu din data de 24 aprilie aceste radare ... (vezi toată discuția)