avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... SITUATIA DE ACTIV PASIV
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

SITUATIA DE ACTIV PASIV

Buna seara situatia de activ pasiv pentru o asociatie de propietari (bloc in Bucuresti) cand se depune, pe ce perioada si unde?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:17, 12 Aprilie 2016
Semestrial la compartimentul (biroul) de relatii cu asociatiile de proprietari din primarie.
pana pe 1 martie pentru situatia anuala si pana pe 1 septembrie pentru situatia semestrului unu.
Si daca nu sunt depuse cat este amenda? Multumesc
Nu se da amenda. Eu nu le-am depus niciodata.
Cand ai o reclamatie depusa de un proprietar la Primarie, Activul si Pasivul este situatia care ti se cere printre celelalte documente pe care trebuie sa le prezinti, chiar daca nu are legatura cu reclamatia. Este bine sa fie depus, daca este o Asociatie unde ai un proprietar reclamagiu.

Alte discuții în legătură

Primul termen informare trimestrială a proprietarilor cf. legii nr. 34/2015 Shareban Shareban Avand in vedere ca legea e din 11 Martie, publicata in MOF in 12 Martie, pana la ce data ar trebui sa primesc informarea trimestriala? Maxim până la 1 ... (vezi toată discuția)
Situatie financiar contabila semestriala gera905 gera905 Buna seara.Cand, sau pana cand trebuie depus la sed. asoc. de prop. PV verificare semestriala situatie financ.-contab. Multumesc (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie proprietari mihaly.vajda mihaly.vajda Buna ziua Sunt administrator la o asociatie de proprietari mare (400 de apartamente). Conduc contabilitatea in partida dubla. Dupa cum am inteles astazi, ... (vezi toată discuția)