avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Export masini noi
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Export masini noi

Buna ziua,

Tocmai am cumparat o masina noua, inca nu am folosit-o dar am primit o oferta din partea unei persoane din afara EU care vrea sa o cumpere.

Eu am platit deja TVA-ul.

Care este procesul de vanzarea a masini? Persoana mai plateste TVA-ul o data? Eu ce taxe trebuie sa mai platesc daca o vand?
Pot cumva sa recuperez TVA-ul deoarece masina va fi exportata?

Cu stima,
Andrei

Alte discuții în legătură

Vanzare masina cu taxa auto recuperata de doua zile bogdano18 bogdano18 Buna ziua, Doresc sa vand o masina. Am castigat procesul de recuperare al taxei auto in urma cu 2 zile (dar inca nu am primit banii), deci intentionez sa o ... (vezi toată discuția)
Am o firma cu cod special de tva pentru achiziții intracomunitare. plătesc tva în românia dacă achiziționez o mașină din belgia de la cineva care aplică tva la marjă? stefymindrut stefymindrut Buna ziua, am o firma cu un cod special de tva, pentru achiziții intracomunitare. Vreau sa achiziționez o mașină de la o Pers. Belgia care aplică tva la ... (vezi toată discuția)
Scoatere bunuri din societate babysee babysee Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema cu care ma confrunt. Sunt asociat unic si administrator in propriul SRL, ce are ca ob. de activitate activitati ... (vezi toată discuția)