avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Ordinea de stingere a obligatiilor fiscale 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Ordinea de stingere a obligatiilor fiscale 2016

Buna ziua,
O persoana a venit sa plateasca impozitul la casa si teren,noi conform Codului de procedura fiscala am vrut sa stingem debitul la amenzi,acesta nu a mai vrut sa plateasca solicitand conturile ptr a face plata prin virament.
Intrebarea mea este noi cum inregistram OP-ul daca e sa tinem cont de Codul de procedura fiscala,corect ar fi pe amenzi.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Angela71 , utilizator 10:43, 4 Aprilie 2016
Se sting cu prioritate amenzile.
Am fost sa platesc impozitul pe apartament nu au vrut sa imi incaseze nici un leu pentru ca fostul sot are o amenda din ian. 2012 eu fiind divortata de el din 2011 .Am facut cerere de separarea rolurilor dar dupa 2 sapt am fost la ei si mi-a zis ca daca nu am partaj nu ma pot ajuta cu nimic , va dati seama cata majorare si penalizari se aduna pentru ca pe fostul nu-l intereseaza si eu bani de partaj nu am

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe casă victornelea victornelea Bună ziua ! Am o problemă. Prietena mea s-a dus să plătească impozitul pe casă și cei de la taxe și impozite i-au spus că trebuie să plătească ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe apartament emilot66 emilot66 Eu si fratele meu suntem copropietari pe apartamentul in care locuim. Acum o saptamana am vrut sa platesc impozitul la Primarie dar surpriza! Mi-sa spus pe un ... (vezi toată discuția)
Am o prietenă divorțată de câțiva ani.a fost să plătească ... Sveti Sveti Am o prietenă divorțată de câțiva ani.A fost să plătească impozitul pe casă(restant de vreo 2-3 ani) dar a aflat că trebuie plătite mai întâi ... (vezi toată discuția)