avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale OUG 44/2015
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

OUG 44/2015

Buna ziua,
Referitor la OUG 44/2015 privind acordarea unor facilitati fiscale ,pot beneficia de reducerea majorarilor si cei care au incheiat contracte de concesiune cu Primariile?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 14:34, 5 Aprilie 2016
Aflati acest lucru doar de la Primaria de care apartineti. Potrivit art.12 din OUG 44/2015,in cazul obligatiilor de plata datorate bugetelor locale,prevederile acestei OUG se aplica daca consiliul local stabileste,prin hotarare,aplicarea acestor prevederi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 44/2015 buget local chivuflaviana chivuflaviana Buna ziua, am dorit sa beneficiem de facilitatile fiscale acordate in baza OUG 44/2015,astfel in Dec 2015 am facut o cerere catre Primaria Barcanesti Prahova, ... (vezi toată discuția)
Cerere anulare penalizari persoane fizice ContSters126873 ContSters126873 buna seara. unde pot gasi model cerere anulare penalizari persoane fizice ? (vezi toată discuția)
Anularea penalizarilor pentru intarzierea platii impozitului la case Cici Radoi Cici Radoi Buna ziua Va rog as dori sa stiu daca se includ si penalizarile de la neplata impozitului pe cladiri in noua scutire in legea 4/2016 (vezi toată discuția)