avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor taierea nucului uscat,ce prezinta pericol real
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

taierea nucului uscat,ce prezinta pericol real

buna ziua!am in curte un nuc batran,care s-a uscat integral si prezinta un real pericol pt trecatori ,autovehicule,avand coronamentul peste doua strazi si peste doua imobile,proprietati distincte.sunt nevoit sa -l tai.in astfel de situatii,sunt nevoit sa platesc pt autorizari?pot solicita primariei ajutor pt a-l taia?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:46, 31 Martie 2016
Daca arborele este pe proprietate privata nu este necesar autorizatie sau acord primarie
Puteti solicita serviciului specializat din primarie sa intervina cu echipaj,dar fiind pe proprietate privata exista posibilitatea sa se solicite plata c/v deplasare +operatii taiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taierea unui nuc de pe proprietate privata mariapopescu mariapopescu Pentru taierea unui nuc crescut razlet pe proprietate privata este nevoie de autorizatie? Legea din 2008 care completeaza legea pomiculturii din 2003 ce ... (vezi toată discuția)
Taiere nuc Diana.F Diana.F Buna ziua. Avem in curtea casei un nuc, plantat de tatal meu, care impinge un perete al terasei, cu pericol de daramare. Am nevoie de autorizatie pentru taiere? (vezi toată discuția)
Pentru taiere arbore care s-a uscat pe propietate privata trebuie ... dandin dandin pentru taiere arbore care s-a uscat pe propietate privata trebuie autorizatie de taiere de la primarie? arborele este un brad vechi de 100 de ani care se ... (vezi toată discuția)