avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare Ro auto ,cumparata din germania si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare Ro auto ,cumparata din germania si neamtul a luat'o din belgia

buna ziua,va rog sa ma ajuta'ti cu un sfat daca ati trecut prin asta..Am cumparat o masina din germania la granita cu Belgia,adica dintr-un parc auto german....m'am inteles cu banii,am facut un kaufvertrag dupa care am fost la facut actele....si deacolo mi'au facut brif mare/mic pe numele meu in ele,am scos si numerele toll. Acum vreau sa o inmatriculez in Ro si nu pot...imi cere actele de belgia sau o factura dintre neamt si belgian....
A trecut cineva prin asta?

Alte discuții în legătură

Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina germania AdrianMe AdrianMe Buna ziua, Va rog sa ma ajutati... Am cumparat o masina cu numere ,, toll ,, (parca asa ii spuneau la nr provizorii de Germania pe o luna).. Am scos 3 ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)