avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma recuperatorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma recuperatorie

Buna ziua.Am si eu urmatoarea problema. Un amic a avut abonament la orange si nu si-a platit ultima factura,asta se intampla acum 6 ani,acum 1 luna sa trezit cu plic de la o firma recuperatorie unde i se cere sa plateasca 892,40 lei ,in conditiile in care factura era de aproape 400 lei.Timp de 6 ani nu la cautat nimeni si brusc acum firma EOS KSI Romania SRL a trimis instiintare cu suma de plata mentionata mai sus,in instiintare se specifica urmatoarele:Va informam faptul ca urmeaza sa primiti vizita unui agent colectare debite,la domiciliul dvs actual confirmat de organele abilitate,in vederea indentificarii unei modalitati de solutionare a incidentului dvs de plata.Intrebarea este ,il poate obliga sa plateasca aceasta suma de 892.40?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:53, 31 Martie 2016
Nu, dreptul loe e prescris. Sa nu le raspunda, nu o sa vina nimeni la el acasă și dacă vine careva sa nu il primească. Prietenul ii poate amenință că dacă insista ii face plangere individului pt hartuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de facut?problema eos ksi quiras quiras As dori sa cunosc si parerile Dvs. in urmatoarea situatie : In anul2008 am incheiat cu Orange un contract de telefonie -contract care l-a folosit un amic ... (vezi toată discuția)
Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante allina_geo allina_geo buna, am si eu o problema si va rog mult sa ma indrumati ce sa fac. in urma cu 6-7 ani sotul meu a facut un abonament pe numele meu la o firma de telefonie ... (vezi toată discuția)